Nukkeprojekti etenee. Ensimmäinen lasikuitu kipsisidos valu tehtiin 5.3.2019 Sotkussa Ritan johdolla. Avustajana toimi Martin.

Seuraavaksi edessä Pallonivelten etsiminen, kehikon sovittaminen ja ideointi. Sitten uusi aika Tikkipajaan ja Sotkuun.

 

Nukkeprojekti oli edennyt aiemmin, mutta hylkyyn meni ensimmäinen "keikka".

Teimme Sotkussa Arabiassa Ritan kanssa ensin käsistä kipsimuotit.

Kipsi sellaisenaan todettiin kuitenkin kömpelöiksi ja matkustamiseen soveltumattomaksi murenemisen johdosta. Tavoitteenani on siis tehdä nukke, joka kulkee mukana matkalaukussa. Nukke, jonka kanssa voi luoda Performansseja, Tanssia tangoa sekä itämaista. Esiintyä ehkä Burleskissakin... 

 

Nukkeprojektin yhteistyötahoni Rita löysi hyvän materiaalin ja ratkaisun.

Laatikollinen lasikuitua sisältävää kipsisidettä. Paketissa on 10 rullaa. Kussakin rullassa on n. 3 m sidosta, joka tulee saada raajojen ympärille kostuttamisen jälkeen kuudessa minuutissa. Lasikuitukipsi kovettuu nopeasti ja kuumenee, joten iho oli suojattava hyvin vaatteilla. Kierrätyskeskuksen Saa ottaa laarista löysin sopivan kaulurin sekä apukädeltäni  lahjoituksena sain paita- ja housukerraston.

Saavuimme 5.3. Sotkuun. Olimme varanneet aikaa 4 tuntia, mutta käsien, kaulan ja vartalon sidoksiin työvaiheineen meni vain 1 h 20 minuuttia. Meillä oli myös "apukäsi" ja työvaiheiden tallentaja mukana. Kiitos.

#tikki #kierrätyskeskus #martin

 

 

DSC_0003.jpgDSC_0019.jpgDSC_0026.jpgDSC_0027.jpg

 

Hastag-meri Nyt:

#reijo #maiju  #rita #tikki #satu #kierrätyskeskus #sotku #delta-lite #martin #pirjo